Over ons

Labie Remservice steunt op veertig jaar ervaring van grootvader op kleinzoon.  Ons doel: vrachtwagens, opleggers en bussen tot in de puntjes herstellen of van het juiste materiaal voorzien op vlak van remmen, ophanging, luchtdruk, verlichting,….  Al drie generaties lang zorgen ze dat het vrachtvervoer en ander zwaar vervoer met veilige remmen en andere onderdelen de baan op rijdt.

Grootvader Michel Labie verdiende zijn eerste sporen in de transportsector. In 1974 richtte hij en zoon Frans  ‘Labie Constructiewerken LDH’ op. Samen werkten ze met hart en ziel in de zaak. In 2012 vond Frans dat het tijd werd voor de volgende generatie en Labie BVBA werd een feit.  Kris is al sinds zijn tienerjaren vertrouwd met de zaak. Hij neemt nu de dagelijkse leiding op zich en zijn zus Liesbeth ontfermt zich over het administratieve gedeelte. 

Onze grote troef is dat we veel onderdelen in stock hebben. Heb je na sluitingsuur nog dringend een onderdeel zoals een rem of en luchtdrukventiel nodig? Na een telefoon kun je even later het gevraagde stuk komen uithalen, ook op zaterdagvoormiddag.